Leírás és Paraméterek
Párolt menü 90% hallal, 5% garnélarákkal, új-zélandi zöldkagylóporral és spirulinával gazdagítva. Receptúránk a BARF étrend alapelvei szerint, Farkaskonyha szakértői garanciával készült.
Jellemzők:
- 90% HALBÓL készült párolt menü 5% garnélarákkal, új-zélandi zöldkagylóporral és spirulinával gazdagítva.
- Kizárólag etikus gazdálkodásból származó friss húst, bio zöldséget és gyümölcsöt dolgozunk fel, amelyeket kontrollált, alacsony hőmérsékleten párolunk készre az értékes tápanyagok és az ízek megőrzéséért.
- Teljes értékű menü felnőtt macskáknak.
Összetevők:
90% hal, 5% garnélarák, 1,5% bio kókuszpehely, 1% új-zélandi zöldkagylópor, 0,45% sörélesztő, 0,5% bio spirulina, 0,05% bio Ascophyllum nodosum (barna alga), 1,5% ásványi anyagok és sörélesztő.
Analitikai összetevők:
Nyersfehérje 12,86%, nyersolajok és zsírok 10,21%, nyershamu 2,10%, nyersrost 0,35%, nedvességtartalom: 72,84%, kcal: 145,69 kcal/100g.
Csirkehúsmentes | Igen |
Emésztőrendszeri problémákra | Nem |
Válassza ki a háziállat fajtáját | Macska |
Fehérje tartalom | 12.86 |
Fő fehérje forrás | Hal |
Gabona- és/vagy gluténmentes | Nem |
Hipoallergén | Nem |
Kiszerelés | 100g |
Fogyókúrás, light, ivartalanított | Nem |
Válassza ki a márkát | Farkas Konyha |
Kiszerelés súlya | 0.1kg |
Szőrlaba-képződés ellen | Nem |
Zsírtartalom | 10.21 |